Pazartesi, Mayıs 11, 2015

ALIŞVERİŞ TUTKUM / 3 / (GRATİS ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİ)

HERKESE MERHABALARR! Uzun süre sonra yine buralardayiiimm. Beni özleyen var mı kii? Aslında sabah postum hazırdı ama boş yayınlandı anlayamadım :( Buraya yazmayalı hayatım da o kadar çok şey değişti ki instagramdan sıkı takipçimseniz zaten haberdarsınız. Ama belki onla ilgili de bir post yazabilirimm:) 

 İndirimi görünce Gratis'e Cuma günü akın ediiip bir kaç şey aldım. Tabi onlar beni tatmin etmeyince ayda yılda bir bu kadar güzel indirim oluyor bir şeyler daha alarakk bu indirimi de böyle atlatmış oldumm. Sabah yazdığım için fişi atmışım ama hatırladığım kadarıyla yazıcam fiyatlarını daa.


♥Wet N Wild kapatıcı paleti aldım. Ablamda görmüştümm. Hem parlaklık veren hem kapatıcı hem yüz rengini nötrleyici hem de aydınlatıcı ürünlerin bir arada olduğu paleti çok sevdim. Ben genel de kapatıcısını kullanacağım gibii. %40 indirimliydi 8.90 di sanırım.
♥Essence kirpik dolgunlaştırıcı rimelini aldım. Essence genelde indirime girmiyor ürünleri uygun diye indirime girse heralde stanttan eser bulamayız :D sanırım 7.90 di fiyatı.
♥ Gosh un standı yoktu ama bir tek bu ürününü bulabildim kreme ihtiyacım olduğu için aldım.
♥Cettua siyah nokta bantlarından annem çok memnun kalmış. İstediği için 2.90 a geldi.
♥Benri duş jeli daha önce de aldım sıra gelmedi henüz kullanamadım baktım 2.30 du sanirim dayanamadım bir tane daha aldım hihihi daha önce şeftalili almıştım bu sefer çilekli aldımm :)
♥Eklips çok sevdiğim kırılan bir rujum için ruj fırçası aldım. 1.90 di



♥Himalaya Herbals yeni keşfettiğim bir marka. Geçenler de Grastisteyken kasada küçük dismacunlarini görüp almıştım kokusunu nanesinin güclülügünü çok sevmiştim. Bir sürü cilt bakım ürünü varmış hatta bloglarda gördüğüm kadarıyla saç bakım ürünü de varmış. Tamen bitkisel aynı zamanda da cruelty free yani hayvanlar üstünde deney yapmıyor. %50 indirimliydii. Gayet uyguna geldi ürünleriii :)
♥Himalaya Herbals Almond&Cucumber Peel-off Mask; Yüzdeki lekeleri soyan ve soyulan badem ve salatalıklı maskesini aldım. Lekeleri soyarı okuyunca hiç  tereddüt etmeden aldım. Malum yüzümde son zamanlarda çıkan sivilcelerimi izleri falan da olunca dedim bir ihtimal bakalım deneyelim. Kullanım talimatında soyduktan sonra yıkayın demiyor ama ilk kullanımda yüzüm yapış yapış oldu gibi hissettim ben yıkadımm. Normalden %25 daha fazlaymiis. 8 küsürdü sanırım
♥Himalaya Herbals Purifyiny Neem Lotion; Losyon diyor fakat tonik gibi temizleyici ve sıkılastırıcı normal ve yağlı ciltler için. Dün kullandım. Biraz yakıyor daha sonrasında da yapış yapış bir his verdi. Bakalım kullanmaya devam edeyimm yorumlarımı paylaşacağımm. 8 küsürdü bu da sanırım.
♥Himalaya Herbals Energizing Day Cream; Badem yağı özlü yüz kremini aldım ve sabah da alır almaz kullandım. Kokusuna bayıldımmm. 11 küsürdü.
♥Himalaya Herbals dis macunu ilk denedigim ve sevdiğim üründü 1i sevgiliye 2 si bana 4.75 a düşünce alayım dedimm.
Biraz uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkür ederim. Aklınıza takılan herhangi bir şey varsa yorumlarinizi beklerimm :) Biraz daha sık paylaşım yapacağım artık. Iyi akşamlar olsunn :) Bir diğer postumda görüşmek üzereeee :))

9 yorum:

  1. Güle Güle kullan canım indirimi süper değerlendirmişsin :-) Ama Himalaya Herbals soyulabilen maske ayva tüyleri alarak artmasına sebep oluyor maalesef keşke diğer maskesini alsaydın aynı markanın :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim canımm. Ben de seninkileri merak ediyorumm :) Hadi ya :( Lekeleri soyuyor diyince kendimden geçtim. Olmadı kullanmam napalım. Onu da alırım :))

      Sil
    2. Bir dene bakalım belki sen de öyle bir etki yapmaz :) ciltten cilde çok değişiyor biliyorsun ♥

      Sil
    3. Evett öyle gerçekten bir kez kullandım 3-4 kez daha kullanayım yorumlayacağım canım :))

      Sil
  2. Himalayaları çok merak ettim ben de bir dahaki indirimde alacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba aldıklarını güzel günlerde kullan :)
    blogunu takipteyim
    Benimde sağlık ve bakım üzerine yazdığım bir blogum var beni takip edersen sevinirim ♥
    Blogumda blog keşif etkinliğine katılıp blogunu tanıtabilirsin :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiimm. Hemen okuma listeme ekliyorumm :) Ya çok güzel olur çok sevinirimm instagram var mıydı acabaa? :)

      Sil
  4. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca bir de farklı bir çekiliş var beklerim sevgiler

    YanıtlaSil

 

Blog Template by BloggerCandy.com