Cumartesi, Temmuz 04, 2015

WONDERLAND BOX ETKLİNLİĞİ / EŞİM PİNK BLONDE'UN HEDİYELERİ

Herkese merhabalaar! Bir kaç hafta önce instagram'daki adı biwonderland olan  Buse 'nin wonderland box kutu etkinliğine katılmıştım. 6 kişiydik. Buse bu etkinliklerde biraz sıkıntı yaşamış o yüzden sadece tanıdık kişilerdi. Az ve gerçekten öz :) Hepimizin kutuları öyle güzel şeylerle doluydu ki. Herkes özene bözene hazırlamış. Benim eşim İrem 'de ayrı özenmiş. Bence een şanslısı benim bu etkinliktee. Dün aldığım bu kutu mu desem koli mi bilemedim beni çok heyecanlandırdı mutlu ettii. O kadar çok ve güzel şeyler göndermiş ki bana. Hepsi ihtiyacım olan işime yarayan kullanacağım şeyler. Burdan da tekrar sana çook çook teşekkür ederim tatlım beniiiim. Eveet başlayalımm.



Açar açmaz beni kocaman bir yastık karşıladıı. O halini fotoğraflayamadım direkt heyecandan hepsine bakmak istediğim içiin. İrem benim hayvanlar üzerinde deney yapmayan firmalar kullandığımı bildiği için araştırıp o firmalardan almış canıım beniim. Ve bizim hayvanlar üzerinde deney yapmayan firmaları #tavsanitakipet taginden paylaştığımızı ve çoğu deney yapmayan firmanın ürünlerinin arkasında tavşan sembolü olduğunu da bildiği içiin bana kooocaman tavşanlı bir yastık bir de babet çorabı almış. Hepsini tek tek düşünmüş canım arkadaşımm.


İşte kutuuum.Hepsi birbirinden güzel bir dolu ürüüün.


Tavşanlı yastığım ve çorabııım. Çook güzel değil mi yaa?



Çok güzel ürünleri ve düşüncelerini anlatan bir de mektuup hihihihi.


Ürünlerin yanında da bir dolu abur cubuur. Eğer Pink Blonde'u takip ediyorsanız değişik orjinal abur cubur keşiflerini çok sevdiğini biliyorsunuzduur. Bugün diyete başlamış olan ben dün bir kaçını hüplettim. Diğerlerini de artık küçük kaçamak zamanlarındaa küçük küçük hüüpleticem :) Ya ben ne zamandır bu tek kullanımlık nesquik arıyordum nasıl tesadüf olmuuş kii.Today waffle ı yediim bimin wafflelarından alıyorduk o sert gelmişti bu nasıl güzeldiii. Volume çikolatayla kalpli çikolata da fazla güzeldiii. Biri fotoğrafta olamadı bu yüzden hihihihi. Bir de bizim ablamla küçükken çekmece çikolata dediğimiz ülker çikolatalardan vardı o da burda yok şuan hihihih. Paketi onları yiyerekten inceledimm hahahah.


Bitki çaylarını seven biri değilim ama bunları denemek istiyorum hiç görmediğim çeşit çeşit bitki çayııı.


Kutularımız çiçek temalııydı. O da çiçekle ilgili bir sürü şey eklemiş. Bu şirin kavanozda kendi yaptığı çiçek yağıı bu konularda tam bir uzman hihihih bugün kullanmaya başlayacağıım.


Şu aralar saç dökülme sorununu bilen güzellik bana kendisininde kullandığı Redistin 40 çiçek yağı içeren hem yağını hem de saç spreyini yollamıış. Yağı şuan saçımdaa :)


Dermokill'in deney yapıp yapmadığını bilmiyorum bir bilgi bulamadım olmadı email atıcaam. Bu markayı hiç denemedim çiçekli duş jeli. Kokusu çook tatlıı. Watsons peelingli yüz yıkama köpüğü sabah kullandım. İnanılmaz güzel ferahlık veriyoor. Arındığınızı hissediyorsunuz. Kullandıkça yorumlarını yapacağıım. Le petit marseilias duş jeli maalesef hayvan deneyleri yapan bir firmanın ürünü o tahmin edememiş olur bu kadarcııık.


Çeşit çeşit renklerden ojeler. Hepsine bayıldııım. Hele de elma şeklinde olan eva rosenin ambalajına bittiiim!


Bugün tek resmini çekmeyi unuttuğum ama yayınlamadan edemeyeceğim dünden çektiğim bir karede olduğu için onu eklediim çilek kokulu mutfak bezii. İrem'in instagramdaki proflinde görüp çok beğenmiştim o da bir tane de bana yollamış canıım beniiim. Kokusu yenmeliiiiik. Kullanmaya kıyamam kii.


Bunlar hiç duymadığım ürünler. İrem seve seve kullanınca bana da göndermek istemiiş. Vione'nin kokusu bir efsanee!




Hepsine bayıldıım hepsinee seve seve kullanacağıım!


 Essence'in liplineri ruj yapısında rengi de acayip güzeel!


Ablamla o gün konuşuyorduk bir sünger var kil maskeni temizleyebilirsin diyordu. Tesadüfen o pembe süngerden göndermiiş. Tırnak stickerları ve benim genel de bb ve cc için kullanacağım lionese süngerr.


Heps, birbirinden şiriiin!


İkimizinde vazgeçilmezi kremleer! Ve mis gibi kokan mandalinalı kolonyaa.


Watsons'ın yenilesi peçeteleri ve dalanın vişneli sabunuu. Bu kıız o kadar düşünceli ki kullanabileceğim her şeyden koymuş kutuya.


Hepsine bayıldımm. Çerçevelerr smileyli aynamm hepsi tam benliik.


Yaşadığı yerin simgesi olan bu güzel gemiyi almış bana canım ya. Bayılırım deniz figürlü her şeyee. Hep masam da duracaak!


Benim hiç aklıma takı toka koymak gelmedi ya nedense :(( Ama o unutmamışşş bunlarda taam benliik. Kutuya da ayrı bayıldıım.


Çiçek temalı bu kutuyu kokulu gül yapraklarıyla süslemiiş.

Aldığım en ince düşünülmüş en güzel kutuydu bu. Diğerlerinin de hakkını yememekle berabeer.
 Her şey için çok teşekkür ederiim instagramın bana kattığı en güzel insanlardan birii. İyiki tanışmış iyiki bu etkinlikte eşleşmişiiz. Hepsini seve seve kullanacağım her gördüğüm şey2de her kullandığım üründe aklıma geleceksin ve kocaman gülümseyeceğiim. Tekrar çook ama çook teşekkürler ederiim. Burdan daa kooocamann öpeeriiimmm. Tabiki bu etkinliği yapan instagramdaki adıyla biwonderland Buse'ye de koocaman teşekkürr ederiiim.

Bloglarını güzel yazılarını okumak içiin.

Pinkblonde: www.benrujumvealligim.blogspot.com
Biwonderland: www.buseinwonderland.blogspot.com

Güzel paylaşımlarını instagramdan takip etmek içiin;

Pink.Blonde ve Biwonderland

HERKESE GÜZEL GÜNLER DİLİYOORUUM!

4 yorum:

  1. Gercekten cok cok ince dusunulmus harika hazirlanmis bi kutu hepsini guzel gunlerinde kullan bayildim hepsine! Ayrica bloguma gelirsen cok sevinirim hem devam eden bir cekilisim de var ilgini cekerse bi bakarsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinliklee. Çok teşekkür ederiiim. Tabiki geliriiim Teşekkürler♥

      Sil
  2. Çok güzelleeerr çiçek yqğına bayıldım ne marifetli hatun o öyle :)

    YanıtlaSil

 

Blog Template by BloggerCandy.com