Perşembe, Haziran 11, 2015

ÜRÜN YORUMLARIM / 1 / (ESSENCE MASCARA , INSTAIN ALLIK , AVON ALLIK FIRÇASI)

Herkese merhabalar. 5 çayı niyetine yazı yazdım sizeee :) Final haftası ne kadar yoğun, zor geçiyor değiil mi? Yazımı okumak bahanesiyle bir mola vermez misiniiiz? :) 

                                 

Bugün size
♥Essence'in get big lashes volume boost mascara
♥The balmın instain allık
♥Avon far fırçasını yorumlayacağıım.


                              
                           
                             
                              


                              
                             


♥Essence mascara; 2-3 rimel denemişliğim var ve arasında en memnun olduğum dolgun ucu sayesinde çok güzel dolgunluk veren bu rimeli çok sevdim. Siyah dolgunluk veren bir rimel arayışıdaysanız bunu mutlaka tavsiye ederimm. Şu sıralar renkli rimel almak istiyorum pastelinkilerde gözüm kaldı özellikle mavi rimelinde şu sıralar belki alırımm.

                            

♥The balm instain allık; Bu allığı denemk istiyordumm çekilişten kazandıım hafif bir tozutması var ama verdigi renk çok hafif güzel ama kalıcılığa gelirsek biraz çabuk uçuyor sankiii. Arkadaşım indirimde h&m nin krem allıklarından almış banaa. Onları da denemek için sabırsızlanıyoorum. Çok efekt yapmamaya çalıştım ama tek olduğu fotoğraf da kendi rengi daha çok bellii.


                           

♥Avon allık fırçası; Kullanalı çok uzun zaman oldu artık kılları çıkmaya başladı. Ama allığı güzel dağıtan bir fırça. Avon cruelty free olmadığı için önermiyorum. Ben de başka allık fırçası arayışına geçeceğim.

Umarım yazımı sıkılmadan okumuşsunuzduur. Güzel günler olsun hepinizee.♥♥ Herhangi bir sorunuz olursa burdan yorumlarınızı instagramdan dmlerinizi bekliyorumm. Instagram: birtutamben ♥♥

2 yorum:

  1. Bir nefeste okudum, ne sıkılması! Ellerine sağlık balım :*

    YanıtlaSil

 

Blog Template by BloggerCandy.com