Pazartesi, Haziran 29, 2015

ÜRÜN YORUMLARIM / 2 / MASKARALAR (ESSENCE, ALTERRA, BOOTS)

Herkese merhabalaaaar! Yepyeni bir hafta başlıyor. Hepimize tüm isteklerimizin gerçekleşeceği sevdiğimiz insanlara bool bool vakit ayırabileceğimiz sıkıldığımız şeyleri bile bizi sevmeyi öğreten güzel haftalar diliyorummm. Şu sıralar dualarımda en çok yer alan dileğim hazırlığı geçmekti. Geçemediğim takdirde tekrar edemeyecektim. Bu da Mersin İngiliz Dil Bilimi farkı sanırım :D Hocaların bence geçmememiz için uğraştıkları muafiyet sınavlarına girecektim çok stresliydim. 1 yıl okumamaktansa başka üniversitenin dil edebiyatına mı geçsem acaba diye bile düşündüm sonuçlar açıklanana kadar. Ve gerçekten çok şükür ki sonuçlar açıklanınca yanımda BAŞARILI yazısını görünce tarif edemediğim mutluluk kapladı içimi ve o saatlerde tam anlamıyla tatilim yeni başlamıştı. Ve artık 1. sınıfım yeni üniversiteli oluyor gibiyimm sanki ayrı bir heyecan var içimde. Herkes hazırlık lise 5 gibi demişti. Doğru diyorlarmışş. Ben burda sadece ürün yorumu yapıp geçmeyi sevmiyorum diğer yazılarımı okuduysanız bunu biliyorsunuzdur zaten. Buraya içimi dökmek en sevdiğim ve beni en rahatlatan şeylerden. Instagramda blogger etkinliğine katılmıştım çekilişte çıkan eşimle birbirimize kutu göndereceğiz salı günü gönderme günümüzz. Bu aralar en büyük hobim eşime kutu hazırlamaktı öncesinde ne koyucam bu kutu nasıl dolacak diye düşünürken sonralarda bir de baktım ki kutunun ağzını kapatmaya çalışıyorum daha gönlümden geçen koyamadığım bir sürü şey kalmış. Bu tür etkinliklere bayılıyorumm. Güvenilir birinin güvenilir kişilerle yaptığı bu tarz etkinliklere de katılmanızı tavsiye ederim. Hele de hediye vermeyi almayı seven bir insansanız. Ve dün tatile hazırlık olarak pentiden bikinilerimi aldım ek olarak bir de bayıldığım bir şortu. Onun da postu ayrı olarak geçecek. Ay buraya uzun uzun yazmayı özlemişim. Biraz uzun oldu daha ürün yorumuna başlamadan ama ben içimdeki kıpırtıla2rı yazmadan duramamm. Gelelim kullandığım 3 maskaranın yorumunaa. Hangisi yazın kullanımı için uygundur? Hangisi markasının ürünlerine bayıldığım halde maskarası beni aldığıma pişman etmese dahi almasam da olurmuş dediğim maskara?

BAŞLAYALIIIIM!




-Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara
-Boots Botanics Volumising Mascara
-Alterra Volume&Curl Mascara


Alterra benim en sevdiğim markalardan biri. Doğal kozmetik markası olması vegan olması hayvanlar üzerinde deney yapmaması sevgimi arttırıyor. Doğal olduğu için göz kalemlerinin bile suya dayanıklı olanları sanırım yok kimyasalı arttırmak gerektirdiğinden dolayı. Maskara da sürdüğünüzde gözlere bulaşabiliyor çok fazla sübitlenmiyor evet güzel kıvırıp dolgunlaştırıyor fırçasını da seviyorum. Eğer sadece benle ilgili bir sorun değilse kirpiklerinizden moleküller halinde göz çevresine dağılabiliyor. Ben 01 siyah olanını almıştım.

-Fırçası da görüldüğü gibi kirpik kıvırmaya yatkın.


Tarihi geçen atmak zorunda kalacağım ama yapısına bayıldığım bir maskara. Açıkçası zaten yeterince kullandım geçen yıl tüm yazı bunla geçirdim diyebilirim. Renginin açıklığından ve yazıların silikliğinden dolayı fotoğrafını çekmekte zorlandım biraz ama. Ne kadar üstte kalıp görünmese de Boots markasının ürünü. Vanilya kutudan çıkmıştı bana. Bu markanın henüz kullanmadığım bir iki ürünü daha var vanilya kutu sayesinde. Bir ara üyeliğimi durdurmayı unutup her ay vanilya kutu geliyordu. Ürünlerin güzelliğini görünce vazgeçiyordum iptal etmekten :) Rengi biraz koyu bir kahverengi 2 numarasıymış ben koyu kahverengi kaş farı da kullandığım için ikisi birbirine çok güzel uyum sağlıyorduu. Siyahı da vardır mutlaka bu 2 olduğuna göre araştırıp başka renkleri varsa almayı düşünüyorumm :)


Fırçasının aman aman bir özelliği yoktu fakat bence güzel dolgunlaştırıyor. Rengi dediğim gibi koyu kahve resimde çok belli edemesem de.

Gelelim daha alalı bir kaç ay olan Essence'in maskarasına.


Bunun renk seçeneği yok sanırım. Siyah. İyiki almışım dediğim bir maskara hiç dağılma akma yapmadan çok güzel dolgunlaştırıyor kirpikleri. Kesinlikle tavsiye ederiiim. Aldığımdan beri sürekli kullandığım bir ürün. Bunun yorumunu daha önce yapmıştım fakar maskaralar arasında olması gerektiği için 2. defa yapıyorumm.


Fırçasına tam anlamıyla BAAA-YIII-LIII-YOOO-RUUM! Çok kullanışlıı.


Önceden mavi maskaram vardı bir arkadaşım vermişti. Flormar mıydı acaba hatırlayamadım. Yaz gelince renkli maskarayı çok seviyorum. Şu aralar aklımda bir öneriniz olursa yorum yazmanızı çok isteriim. Eğer bu azıııcıık uzun olan yazıyı sabırla ve keyif alarak okuduysanız ne mutlu bana.

-Daha aktif olduğum ama şuan telefonum garantide olduğu için ablamın telefonundan girebildiğim instagramdan takip etmek isterseniz. Adım: birtutamben

-Ara ara konu bulup yorum ve sohbet için yayın yaptığım periscopedan izlemek isterseniz onun da adı: birtutamben


HERKESE MUTLU BOL GÜLÜCÜKLÜ HAFTALAR DİLERİİİM!

4 yorum:

  1. en sevdiğim essence içlerinde..

    YanıtlaSil
  2. frormar rotating mascarayı öneririrm Paylaşım için çok teşekkürler bu arada seni takipteyim canım ben de beklerim. Bloğum http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/ Görüşmek dileğiyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa :) Flormar'ın sahibi aynı zamanda Yves Rocher'in sahibi. Ve Yves Rocher hayvanlar üzerinde deney yapan bir firma olduğu için iki firmanın ürünlerini de kullanmamaya özen gösteriyorum. Teşekkür ederiiiim :)

      Sil

 

Blog Template by BloggerCandy.com