Pazartesi, Ağustos 24, 2015

ÜRÜN YORUMLARIM / 3 / TRESAN ISIRGAN OTLU ŞAMPUAN

Herkese merhabalaar!Keyifli akşamlar. 2 kutusunu bitirip 3. aldıysam bence yorumlamak için yeterince kullanmışım demektir. Saç dökülmemi engellemediğinden dolayı diğer ay Alterralara geçmeyi düşünmüyor değilim ama alterra kullandığım dönemlerde saç dökülmem daha azdı. O zaman olsunda bakalıım. Tresan Gratis'te keşfettiğim doğal içerikli bir şampuan.



Yağlı yani benim saçıma tam uygun olan bu şampuanın rengi şeffaf kokusu ferah bitkisel içerikliyim ben diye bağıran şampuanlardan. Ki ben uzun bir süredir çok göz önünde bulunan sürekli formül değiştiren kimyasalı bastıkları şampuanlardansa en az kimyasalı bulunduran şampuanları keşfedip deniyorum. Bugüne kadar inanılmaz kötü param boşa gitti dediğim bir tane bile olmadı. Rahat edemeyip sürekli saç yıkayan biri olarak tresandan da çok memnun kaldım. Özellikle saçlarım yağlı olduğu için her gün yıkamama rağmen ertesi gün kafamda ağırlık hissettiğim tel tel ayrılan saçlarım uzun süredir daha rahatlar. Bitkisel içerikli olmasına rağmen çok güzel köpürüyor. Ki milletçe biz köpürünce temizlendiğini hisseder ferahlarız. Ertesi gün duş almadığımda bile eskisi gibi aman aman yağlanmıyor. Gerçi ben bu sıcaklarda rahat edemeyip yıkıyorum ama bıraksam çok yağlanmaz.


Gelelim fiyatınaa gerçek fiyatı 20 küsür sanırım. Ama ben hiç 20 ya da üstüne denk gelmedim. Ufak tefek indirimi oluyor hep genelde 15.90 a aldım. En son dün aldığım en uygun fiyata aldım 11.90dı.


İçinde ısırgan otu ekstresi ve panthenol bulunmakta. Diğer yağlı saçlar için olan şampuanlar gibi de saçı asla kurutmuyor. Brennessel de almanca ısırgan otu demekmiş :). Şimdi gelelim bu şampuanın en güzel özelliğine Almanya'da üretiliyor zaten ama ben yine de instagramdan firmaya ulaşarak kesinleştirmek istedim. Firma hiçbir ürününde hayvanlar için deney yapmıyor! Yani #crueltyfree! Bu en en sevdiğim özelliklerinden biri.İç rahatlığıyla kullandığım ürünlerden bir tanesi. Kedişlerimi sevgiliyle de optimum giftland standından almıştık 4 taneler bir tanesi sevgilide. 3ünü birleştirip çerçeve gibi kullanıyorum ben resim koyuyorum kafalarına hihihih. Kedili köpekli ne varsa orda ben.
Benim yorumum bu kadaar. Özet geçersem eğer ben çok memnunum ama dediğim gibi saç dökülmelerine çok etki eden ve bunu vaadeden bir şampuan değil zaten. Bu sorunu çok yaşayan biri değilseniz onun haricinde kesinlikle tavsiye ederim.

HERKESE İYİ GECELER VE TATLI RÜYALAR OLSUN!

Instagram ve Twitter'dan takip etmek istersenizz. / BİRTUTAMBEN /BİRTUTAMBENN

2 yorum:

  1. ben de sevmiştim bunu ama alterra şampuanın saç dökülmesini önlediğini bilmiyordum deneyeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alterra'nın özel olarak saç dökülmesi için bir şampuanı var mı bilmiyorum. Ama ben alterra kullandığım zamanlarla şimdiyi karşılaştırınca alterra da daha az saçımın döküldüğünü farkettim. Bu sonuncusu bitsin eski rutinime dönmek istiyorumm. Alterra dan şampuanlar ve bayıldığım narlı saç maskesi. :)

      Sil

 

Blog Template by BloggerCandy.com