Perşembe, Aralık 24, 2015

ÜRÜN YORUMLARIM 6 / RİVAL DE LOOP LIQUID CONCEALER


Bloguma hoşgeldiniiiz. Yazılarımı sıklaştırmaya başlayacağım. Şu sıralar işim de yokken en güzel uğraş burası oluyor. Bugün sizlerle 3. aldığım ve yılbaşı indiriminde stoklayacağım göz altı kapatıcısından bahsedeceğim. Markanın özelliklerini ve ürünün bana sağladıklarını yazacağım.


-Rival de loop markası Rossmann'larda satılıyor.
-Tüm ürünleri vegan değil. Fakat crueltyfree.
-Cruelty free seçenekler arasında en geniş ürün yelpazesi olan marka diyebilirim. Her ihtiyaca göre ürün bulmak çok kolay.
-Bu markanın cilt bakım ürünü de oldukça fazla iki ad altında (Rival de loop - Rival de loop young) kozmetik ürünleri standı var. Ve şuan sanırım hepsii %50 indirimdee! 31 ocağa kadar en yakın Rossmann'a kooşuun bence :))



Bu geçen hafta annemle bana aldığıım.



-Aman aman bir kapatıcılığı olmadığını söylemem gerekir. Benim gözlerimin altı çok problemli olmadığından pürüzsüzleştirmek ve canlılık, aydınlık vermek için yetiyor.
-Ben en açık rengi olan 01 beige i kullanıyorum.
-Benim için bereketli bir ürün değil. 2-3 haftada bitiyor çünkü gramajı çok fazla değil. Fiyatı da bu yüzden uygun sanırım.
-Normal fiyatı 6.99 indirim de 3.50 oluyor ve şuan indirimde Adana'ya gittiğimde alacağım bir iki tane.
Neden bu kadar seviyorum?
Çünkü yağlı bir cildim var ve bu ürünün yapısı ince yapış yapış ve ağırlık hissi vermiyor. Doğal kapatıcılığı mat bitişliliği ve hafif aydınlatıcı özelliğiyle benim vazgeçilmezim oldu. Hiç makyaj yapmadığım zamanlar da bir kaş farı bir de bu ürünü uygulayıp çıkıyorum dinç bir görüntü veriyor.

Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Tekrar görüşmek üzereee.

Rival de loop su bazlı jeli kremini okumak isterseniz;

RIVAL DE LOOP HDYRO JEL KREM

BANA ULAŞMAK VE BENİ TAKİP ETMEK İSTERSENİZ;

INSTAGRAM / birtutamben
E-MAIL / birtutamben@gmail.com


3 yorum:

 

Blog Template by BloggerCandy.com