Perşembe, Kasım 05, 2015

ÜRÜN YORUMLARIM 5 / RİVAL DE LOOP HYDRO JEL KREM

Herkese merhabalarrrr. Şuan sizlere ayağım sargı da üstte buzlar ve yastığın üstünde bir halle yazıyoorum. Gidecektim bugün okula ama ayağımın ağrısından gidemedim. Dün düştüm bir ya da iki basamak atlamışım basamak geldi zannederek :D Birden baya bi şişti üstüne basamaz hale geldim daha önce de yine düşmüştüm aynı yer şişmişti lif dezelenmesi olmuştu alçıya alınmıştı. Yine aynı şişlik olunca korktuk ambulans çağırdı arkadaşlarım. Hastaneye gittiğimizde ambulans çağırdık diye doktorun bir azarlamadığı kaldı. Yürüyebilseydim şayet zaten çağırmazdık kötü bir şey olabileceğinden korktuk ağrıdan duramayınca. Sabah bir kalktım ki şişlik aynı nasıl ağrıyor ayağım sabah eczaneye gittim kremle bandaj aldım. Sardım derse gidemeden geldim ağrısından duramadım. Şimdi sanki sabaha oranla daha iyi Gittiğim hastanede herkes bir garipti zaten. Her neyse özet geçtikten sonra asıl konumuz olan ürünün yorumuna döneliiim.

Bayram indirimin de Rossmann'a gittiğimizde orda çalışan bayana sormuştum. Çalışanlar gerçekten hepsi birbirinden ilgili yardımcı olmak için uğraşıyorlar. Rossmann'ın bu artısını çok seviyorumm. Ürün sorabileceğiniz bir sürü bayan var arayıp bulmakta zorlanmıyorsunuz.





Bu ürünü ben yaz aylarında kullanabilecek bir krem aradığım için aldım. Yağlı bir cilt yapım var kışın çabuk kurur ama yazın da çok yağlanır. Normal nemlendiriciler ağırlık gibi oluyor emilmiyor sanki. Gratis ve Watsons'ta yağlı ciltler için olan kremlerin #crueltfree olarak alternatiflerini de bulamadım. Ne zaman Rossmann ' a gitsem hem #crueltfree hem de içime sinen seçenekler bulabiliyorum. Bu ürün su bazlı jel krem olarak geçiyor. Yapısı fotoğrafta da göründüğü gibi yüz yıkama jelleri gibi aynı :). Cildi içeriğindeki panthenol sayesinde nemlendiriyor ama sürdükten 3-5 dakika sonra yokmuş gibi hele de bb ve cc kremin altına o kadar iyi oluyor ki ağırlık yapmıyor. Havalar soğudukça Himalaya kremime yavaş yavaş geri döneceğim ama o da badem yağı içeriyor ama yazın gerçekten kullanılamıyor. Hem de bu krem cilde bb uygulandığı zaman normalden daha mat bir görünüm sağlıyor. Ben çok memnunum ama kış ayları için sanki çok uygun bir krem değil ama yaz için çok çok ideal ya da çok yağlanma sorunu olup da nemlendirici kullanamayanlar için harika bir krem. Nemlendiriciden sonraki yağlanma hele de burun bölgesindeki o parlaklıktan nefret eden biri olarak inanılmaz memnunum. Ve yağlı ciltler için krem arayanlara da öneririm. Ama kışın soğuklarda diğer nemlendiriciler kadar nemlendirmez yüzü. Aslında bir hayli kullandım fotoğrafta yan yattığı için belli olmuyor yoksa 1-2 parmak kadar eksildi :) Fiyatı indirimde yanlış hatırlamıyorsam 10 küsüre geliyordu ama %40 gibi bir indirimi vardı. Biz Mersin'de hala kışı bekliyoruz. Adana'ya bile yavaştan geldi buralar hala öğlenleri sıcak. Akşamları da eh işte yine çok çok soğuk değil. Kıııış gell artııık özledik yahuu! Yazımı okuduğunuz için çok çok teşekkür ederiim. Yarın ağrım geçse de gitsem okula yarın ders olarak yoğun bir gün kaçırmak istemiyorum. Şu sıralar daha bi sık blog yazasım içimi dökesim geliyor. Umarım yazılarımı zevkle okuyorsunuzduur. Güzel geceler olsun. Tatlı rüyalaaar, öptüüm.

TWITTER : birtutambenn
INSTAGRAM : birtutamben
E-MAİL: birtutamben@gmail.com

2 yorum:

  1. geçmiş olsun..:-( bu jeli de merak ediyordum aslında iyi oldu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiimm. Cildiniz yağlıysa şiddetle tavsiye ederiiim

      Sil

 

Blog Template by BloggerCandy.com