Cuma, Ocak 27, 2017

BİTENLER / 2

HERKESE MERHABA💙

Bitenlerimle birlikte yorumlarımı da toplu bir şekilde yapmak istedim. Umarım ürünler arasında sizinde merak ettiğiniz bir ürün vardır ve size alıp almamakta yardımcı olabilirim. Normal bir bitenler yazısına göre ürünlerim az neden derseniz bi bu kadar da Mersin'de var😆 Onu da ayrıca yazacağım. Uzun süre bitenler yazmak istemedim tek tek yorumluyorum instagramda diye sonra ben bitenler yazısı okumayı çok seviyorum topluca ürünlere göz gezdirmiş oluyorum belki benim gibi sevenler de vardır diye düşünerek yazmaya karar verdim. Ve artık ay ay ayıracağım bitenlerimi. Şimdi bunları toplu yazdıgım için şubattan başlarım heralde ve her ayın sonunda yazarım. Bitenlerime geçeyiim.





Herkesin arayışta olduğu bir üründür koltuk altı ürünleri. (sprey, roll-on) 

ISANA DEOCREME SENSITIVE: Krem şeklinde sıkıp kolayca sürebiliyorsunuz. Yazın çalışırken su gibi olurken bile gram ter kokutmamışken kışın ter kokutması beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. İçeriğe gelecek olursak evet içinde aliminyum var. (Şöyle ki içeriğe ne kadar dikkat etsem de aliminyumsuz ürünler ter kokutuyor ki bunda olmasına rağmen kokutuyor ya neyse.) Rossmannlarda satılıyor 5-6 tl gibi bir fiyatı vardı.

ALTERRA MELİSA VE ADAYÇAYLI ROLL-ON: Kokusu güzel aliminyum içermiyor fakat ben de alerji yaptı sanırım beni alerji yapan şey içlerindeki koku vermesi için kullanılan maddeler ve parfüm. Özellikle hassas ciltler için olanlarından alıyorum artık diğer türlü kullanamıyorum. O yüzden kullanamadım çok fazla çöpe gidecek.

ALTERRA HASSAS CİLTLER İÇİN ROLL-ON: Önceleri hiç koku yapmazdı terletmezdi ama son zamanlarda biraz da olsa koku yaptı ama her zaman da değil garip bir şekilde. İşte sadece roll-on a ya da bize bağlı olmuyor giydiğimiz kıyafetlerin hammaddesi de cok etkiliyor ter kokusunu. Elasten içeren tshirtler kazaklar terleme olmamasına rağmen bazen koku yapıyorlar. Pamuklular onlara nazaran çok daha az koku yapıyor. Şuan baska bir roll-on kullanıyorum bitince onu da yazazağım ondan da memnunum şimdilik. Daha ayrıntılı yazımı görmek isterseniz; Buraya TIK TIK😆


HACERIA KREM PEELING:  Mersin'deki #akdenizkizlaribulusmasi'nda hediye gelmişti. Ve o zaman son kullanma tarihine çok kısa bir zaman vardı. Daha sonra unutup kullanmadım sonra da tabi güvenip yüzüme kullanamadım ama bacaklarımı jiletle alıyorum diye öncesinde peeling olarak kullandım. Bir kere tanecik deseniz çok çok küçük hiçbir etkisi yok bence. Kahveyle peeling yapsanız çok daha büyüktür tanecikleri o kadar. Hiçbir etkisini de görmedim sırf bitsin israf olmasın diye kullandım. O yüzden bizimle değil😆😆

MOSHOS KLEMENTIN YÜZ MASKESİ: Önce moshos'u biraz anlatayım %100 bitkisel #curueltyfree bir marka. Ürünlerine online sitelerinden ulaşabilirsiniz. Normal bir kil maskesiyle yarışır bence çok çok memnun kaldım. Gerçekten yüzü çok güzel arındırıyor gözenekleri çok güzel açıyor ve gözenekleri temizlemeye peeling yapmaya hazırlıyor diyebilirim. Maske yapıp 40-45 dakika beklettikten sonra yıkıyorum sonrasında Bim'in siyah nokta bandını uyguluyorum ve sonuç gerçekten harika. Moshos'un en merak ettiğim ürünü de amber rose kil maskesi onu da alıp denemek istiyorum.


İçeriği de bu şekilde. Çok fazla kurumuştu o yüzden son kalanı kullanamadım.


Biraz da Cyrene'in bu iki ürününden bahsedeyim.

CYRENE MİSELER SU: Cyrene markasından da bahsedecek olursam bu markada moshos gibi crueltyfree, vegan ve bitkisel bir marka. Bu ürünleri de o zamanki yeni koleksiyonlarındandı. Mermaid (deniz kızı koleksiyonu.) Misel suyu gerçekten çok çok çok başarılı. Pompalı şişesiyle de çok kullanışlı az döktüm çok döktüm derdi yok. Pamuğa alıp göz makyajının üstünde 1-2 dakika beklettikten sonra en zor çıkan makyaj ürününü bile kolayca çıkarıveriyor. Bittiği için çok üzüldüğüm ürünlerden bir tanesidir kendisi.

CYRENE TONİK: Kokusu yüzünden kullanamadım diyebilirim. Güzel, etkili bir ürün olabilir ama kokusu gerçekten o kadar kötü ki ki ben bitkisel ürünlerin güzel olmayan kokularına alışığım ama bu bambaşka bir şey buram buram ağır yosun kokusu o yüzden burnumu kapatarak uyguladım hep sonra da kullanamadım kaldı😐 Sürsem dahi hemen yüzümü yıkamak istedim öyle bir koku yani gerisini siz düşünün😆


RİVAL DE LOOP BEAUTY ENERGY KREM: Yağlı bir cildim olduğu için ki kışın aniden kuruya döner ama yine de sevmiyorum kremin yüzümde yağlı yağlı kalmasını. Bu krem hemen emiliyor yağlı his bırakmıyor hiç. Çok da güzel nemlendiriyor. İndirim de 11 tl gibi bir fiyata almıştım. Ama bittiğinde almaya gittiğimde bu ürünü bulamadım bir sürü krem çeşidi var ama bu yoktu kaldırdılar mı naptılar anlamadım. Zaten kaderim bu neyi beğensem tekrar almaya gittiğimde bulamıyorum😑 Bir Mersin'e gidişimde evden aceleyle çıkıp gitmişim kapağını da açık unutmuşum almayı da unutmuşum. Kimse de görmemiş öyle kuruyuvermiş az kalmıştı ama yine de üzüldüm bulamayınca daha da üzüldüm😑


NASHI ARGAN YAĞI: Çok önce Vanilya Kutu'dan bu tester çıkmıştı. Saçıma uyguladım 2 kez her Argan Yağı diye satılan şey Argan Yağı olmuyor ama bu ürün hem original yazmasıyla hem de fiyatıyla belli oluyor ki gerçek argan yağı. 2 kullanımda bile yumuşacık oldu saçım ama tabi uzun, düzenli kullanım olmadığı için daha fazla bir etkisini göremedim. Elimde h&c care'ın saç yağı var onu kullanıyorum elimde yağ kalmazsa eğer bunu da almayı düşünebilirim. Vanilya Club sitesinden edinebilirsiniz.



H&M ISLAK SÜNGER: Bu meşhuuur süngeri ben de çok merak etmiştim. Ve en başlarda iyi hoş ama sonralarda tam bir fiyasko. Resmen hamur gibi yıkayıp sıktığımda parmaklarımın iziyle kalıveriyor. Lekeler inanılmaz zor çıkıyor. Yıkandığında güzel şişiyor ama çok da yumuşacık değil. Kullanalı çok da olmadı çabuk deforma oldu Eklipsi çok daha uzun zamandır kullanıyorum ama o kat kat daha iyi.

Bu yazımda bu şekildeydi umarım beğenerek okumuşsunuzdur.💙
GÜZEL GÜNLER OLSUN💙

BANA ULAŞMAK İSTERSENİZ; 
INSTAGRAM: birtutamben
E-MAİL: birtutamben@gmail.com

6 yorum:

  1. ne güzel ürünler bitirmişsin özellikle Cyrene marka ürünleri çok merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Misel su efsane bence deneyin derim.

      Sil
  2. Cyrene toniği ben de kullandım evet kokusu ağır ama o kadar iyi geldi ki cildime çok güzel bir toniktir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa doğrudur ama kullanamadım kokusundan dolayı :(

      Sil
  3. merhaba canım çok güzel bir bitenler yazısı olmuş :) sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa :) Çookk çok teşekkür ederiimm :)

      Sil

 

Blog Template by BloggerCandy.com